Kazım Karabekir Ortaokulu

Telefon : 0 505 742 49 02
WEB https://kazimkarabekiroo.meb.k12.tr
Adres : Ağrı Kazım Karabekir Mahallesi Ozanlar Köyü Yolu Üzeri / Ağrı Kazım Karabekir Ortaokulu
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Kalorifer(Doğal Gaz)
Servis :
Ulaşım : Şehir içi servis güzergahında her 5 dakikada bir servisler kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 KM